Menú de páginas
Menú de categorías

Publicada en 9/May/2014 en Actividades

El 15 de mayo en Barcelona visita el bus MoveEurope y ven a les 20h al ‘Eurotast’ especial con el debate televisivo de candidatos

El 15 de mayo en Barcelona visita el bus MoveEurope y ven a les 20h al ‘Eurotast’ especial con el debate televisivo de candidatos

S’apropen les eleccions i s’intensifiquen les activitats en un moment clau per decidir el futur d’Europa. Aquest dijous dia 15 de maig no et pots perdre la visita de l’autobús MoveEurope de JEF Europe, que està viatjant per diferents capitals europees, i desenvoluparem un munt d’activitats sobre Europa i les eleccions.

I a la nit, farem l’ «Eurotast» mensual amb un toc especial perquè anirem a mirar plegats el debat entre els 5 candidats/es a la Presidencia de la Comissió Europea i a parlar sobre això mentre prenem alguna cosa per beure i menjar en un ambient distès (Preu: 7 euros que inclou 1 beguda i pica pica variat). Aquí teniu els detalls:

1) VISITA DE L’AUTOBÚS DE JEF EUROPE (entre les 15’30 h i les 19:30h)

ON: Campus de l’UPF de Ciutadella (Carrer Joan Ramon Riera Trias Fargas, 28)

QUAN: 15.30 – 19.30

15.30: Discurs d’apertura
16:00-19:30: Accions al carrer amb activitats interactives (amb la col·laboració d’altres associacions de dins i fora de la Universitat)

2) DEBAT A LA TV ENTRE CANDIDATS/ES A LA COMISSIÓ (20 h)

ON: Espai Ferrer i Guardia (Carrer Avinyó, 44)

QUAN: 20 h.

PREU: 7 euros. Inclou beguda i pica pica

(Per raons organitzatives, per assistir al debat és imprescindible confirmar també per correu electrònic a jefcatalunya@gmail.com)

T’HI ESPEREM!!!

#decide what Europe you want

www.jefcatalunya.com