Menú de páginas
Menú de categorías

Publicada en 4/Abr/2014 en Actividades

Nuevo Eurotast: Hungría – Jueves 10 de abril, Barcelona

Nuevo Eurotast: Hungría – Jueves 10 de abril, Barcelona

El proper dijous dia 10 d’abril a les 20h se celebrarà el proper Eurotast, organitzat per JEF Catalunya. En aquesta ocasió i a menys de 50 dies per a les eleccions al Parlament Europeu, l’activitat permetrà obrir un nou espai de debat i en aquesta ocasió, l’Eurotast es durà a terme en el marc d’un tast “hongarès”.

Durant l’activitat es podrà tastar vi hongarès i un pica-pica amb especialitats del mateix país per carregar més energies després de les últimes activitats.

L’Eurotast és un espai de trobada entre els membres de JEF Catalunya i obert a persones que estiguin interessades a discutir sobre qüestions europees. Mensualment es recorre Europa a través dels seus diferents sabors, en algun bar/restaurant on es pot “tastar” un nou país mentre es parla dels projectes vigents o es debat sobre algun tema en concret en un ambient distès.

El preu és de 7 euros a pagar en arribar.

Per qüestions organitzatives és imprescindible que confirmeu prèviament l’assistència enviant un email a jefcatalunya@gmail.com, com a molt tard dimecres dia 9 d’abril al matí.

Dades pràctiques:
Data:10 d’abril a les 20h
Lloc : Restaurant Hungaryto
Adreça : Carrer Aragó 353, Barcelona

Us hi esperem!

http://youtu.be/RXmu0I98U4E